Om TRE

Bæredygtig miljørådgivning

TRE – Trap, Rose & Ekblad – tilbyder strategisk og bæredygtig miljørådgivning til byggebranchen og industrien.

Vi er en specialiseret rådgivningsvirksomhed, der hjælper en række kunder – såvel danske og internationale virksomheder som det offentlige. Vores primære fokusområder er nedrivning, miljøsanering, cirkulær økonomi, affaldshåndtering, ressourcer og oprensning af forurenede grunde.

Vi er tre stiftere, der alle har omfattende erfaring – senest fra Golder Associates. Vi lægger vægt på at levere god og professionel rådgivning i øjenhøjde. Hos TRE vil vi være tæt på vores kunder og udnytte vores erfaring til at imødekomme deres individuelle behov og ønsker.

Vi har gennem mange år opbygget et stort personligt netværk af professionelle samarbejdspartnere, og vi kan stille med et stærkt hold, når vi har behov for yderligere ressourcer og kompetencer.

Kontakt os hvis du vil høre mere om, hvem vi er, og hvordan vi kan hjælpe.

Værdier

Vi sætter pris på

Miljø- og bæredygtighed indgår altid vi vores arbejde. For os handler bæredygtighed om løbende at udvise ansvarlighed og tænke i langsigtede og holdbare løsninger. Vi er innovative, tænker nyt og vil skabe forandring gennem varige, gode relationer til gavn og glæde for alle parter.

Vi sætter pris på:

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.